Néhány kép megjegyzésekkel együtt itt következik:

utoljára frissítve: 2002 szeptember eleje

 

Na az baloldalt én lennék, jobb oldalt pedig nem, hanem Réka. Pontosabban Balla Réka. Ez akkor készült, amikor első TDKnkat szerveztük, ami pontosabban a harmadik volt Temesváron. A helyszín a TMD iroda, és éppen feljött Sipos bácsi az Aradi Jelentől, hogy ezt azt kérdezzen tőlünk, majd megmutatta milyen digitális fényképezője van. Egyből egy floppyra valót nyomtunk el. Meg egy 15 másodperces filmet is. Egyébként ez a kép nem jöhetett volna létre, ha nincs az Illyés Közalapítvány, az Apáczai Közalapítvány, a magyar Ifjúsági és Sportminisztérium, az Eurotin, a Budapest Bank, az Apáczai Közalapítvány meg ilyenek. Minden cucc, amit látsz, még a falon logó szirszar is a támogatókhoz valamilyen módon kötődik. Kivételt képeznek a ruhák rólunk, meg a félig háttal létsza Orsi leány cigi csikkjei.


Gyk.: Ez egy csoportkép. Ugyanakkor készült, mint a felső csak sűrűbbek lettünk. Akkor hátulról, meg balról jobbra soronként: Rigó Csaba immár ex-elnök, én, Antal Edina pénzügyis, Sopoian Réka kedves feje, Kelemen Orsi borzas feje, Oláh László (Olasz) barátunk, Ruff "Rufi" Ágnes fintorja, Bende KAti immár belügyis, Réka barátnőm szintén furcsa képe, majd elől: Kiss Kálmán klub-kör felelős, Bara Lilla vidámsága, Szabó Simon gazdasági alelnök... Fenn meg fél kilenc a falon.


Nos hát igen. Ez Boér Attila barátom egyik agyszüleménye. Munkába állt, s egyre inkább kitüremkedik duzzadó kreativitása, amiket ilyen szemenszedett hazugságokkal nyomkod ki. És akkor még a képhez mellékelt hosszabb kommentárt nem is mutatom.


Ezzel a képpel próbált meg előbb heccelni, de látta, hogy nincs akivel kikezdeni, s hát akkor készítette az előbbi Alient.Valljuk be: egyik sem talált célt, de kicsi gyermeki bohóckodásokat megengedhetünk magunknak, mivel ez a nevelésben fontos szempont... mégha az imidzsünkre nincs is teljesen jótékony hatással.Balra: A fenti csoportkép ugyanannak a -szertelen- barátnak a kezemunkájából kifolyólag imígyen végezte. Most ha nem haragusztok, nem fogom a személyeket mégegyszer felsorolni. Vagyis inkább nem fogom tudni elmondani, mert nem ismerem őket. Egyszerűen rondák az itt látható egyének. Esettanulmányoknak elsőosztályúak. Zártosztály, genetikai laboratóriumok.


Néhány a 2001 Újévi ünnepség utóhatásaiból + még valami romantika

y